Allergie informatie: Daging Lapis (gekruide runderlappen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram runderlappen
- 0,5 deciliter ketjap
- 0,5 deciliter azijn
- 2 deciliter bouillon
- 5 eetlepels paneermeel
- 1 theelepel nootmuskaat
- 0. 5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 200 gram boter
- Boemboe:
- 4 centimeter djahe wortel
- 2 centimeter laos wortel
- 2 lomboks
- 5 kruidnagels
- 0. 5 theelepel djintan
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie - Zuidelijk rundvlees stoofpotje
Met runderlappen, tutti-frutti en koffie uit Nederland
4 porties - 2 uur en 5 minuten
Vlees - lekker_koken - Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Daging lapis (gekruide runderlappen)
- Allergieen informatie