Allergie informatie: Curry van rundvlees en snijbonen
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram runderlappen
- 200 gram snijbonen
- 2,5 deciliter volle yoghurt
- 2 uien
- 3 tenen knoflook
- 1 stuk groene peper
- 1 stuk gemberwortel
- 1 eetlepel wijnazijn
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels verse koriander
- 1 blaadje gedroogde laurier
- 2 stuks gekneusde kardemomzaden
- 3 eetlepels kerriepoeder
- 0,25 theelepel cayennepeper
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Curry van rundvlees en snijbonen
- Allergieen informatie