Allergie informatie: Cumi-Cumi Kaldu (Inktvissen gesudderd in een kruidige bouillon)
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 inktvissen
- 2 tenen knoflook
- 2 uien
- 1 rode lombok
- 1 theelepel ketumbar
- 1 theelepel trassi
- 1 daun salam
- 0,5 theelepel laospoeder
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob