Allergie informatie: Couscoussalade met verse munt en cranberry’s
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram couscous
- 6 eetlepels goede olijfolie extra vierge
- 1 citroen, sap en geraspte schil van 0,25 van de citroen
- 1 rode ui, in dunne ringen
- 75 gram zwarte olijven, in ringen gesneden
- 2 bosuitjes, in dunne plakjes
- 4 takjes verse muntblaadjes, in grove stukken gescheurd of geknipt
- 200 gram feta (kaas), in stukjes gesneden
- 125 gram (gedroogde of verse) cranberry’s
- versgemalen (zwarte) peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Couscoussalade met verse munt en cranberry’s
- Allergieen informatie