Allergie informatie: Champignons in portsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 theelepels boter of margarine
- 100 gram kastanjechampignons
- circa 15 eetlepels runderbouillon (tablet)
- circa 15 eetlepels water
- 1 theelepel worcestershiresaus
- 2 a 3 eetlepels rode port
Meer Recepten
- Kippensoep met champignons
Met pakje kippensoep, kipfilet en peterselie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Champignons-tauge soep
Met champignonsoep, tauge en ham uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Soepen - avdwijngaard - Kampeerstroganoff
Met uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Budget - hannekeh - Avocado met portsaus
Met avocado, garnalen en witte port uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - fabita - Champignon in de oven
Met champignons, kruidenkaas en bieslook uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Warm - sandyke
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Champignons in portsaus
- Allergieen informatie