Allergie informatie: Cah Kol Cina (Chinese kool met kippenbouillon)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram amsoi (Chinesekool)
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 3 schijven djahe
- 0,5 theelepel ve-tsin
- 2,5 deciliter kippenbouillon
- 1 theelepel peper
- 0,25 theelepel zout
- olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Cah kol cina (chinese kool met kippenbouillon)
- Allergieen informatie