Allergie informatie: Belantjang (licht gekruid gestoofd rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees
- 2 eetlepels olie
- 0,25 liter water
- 3 eetlepels uien
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 theelepel Javaanse suiker
- 1 eetlepel ketjap
- zout
- peper
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Belantjang (licht gekruid gestoofd rundvlees)
- Allergieen informatie