Allergie informatie: Bebotok Ikan (visballetjes in saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kabeljauw- of schelvisfilet
- 0,5 theelepel peper
- 1 rode lombok
- 5 sjalotten
- zout naar smaak
- 3 teentjes knoflook
- 1 theelepel ketumbar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 takje selderij
- bananenblad
- houten prikkers
- ingrediënten saus:
- 6 sjalotten
- 1 jeruk purut blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 1 salamblaadjes
- 200 milliliter visbouillon
- 2 centimeter laos, gekneusd
- 5 eetlepels santen asli (dikke kokosmelk)
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Bebotok ikan (visballetjes in saus)
- Allergieen informatie