Allergie informatie: Bebek Rendang (gestoofde eend in kokosmelk)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eend
- 2 liter santen
- 2 serehstengels
- 1 daun kunyit
- 2 daun djeruk purut
- 1 eetlepel asempasta
- zout
- Boemboe:
- 10 rode lomboks
- 10 sjalotten
- 7 teentjes knoflook
- 3 cm. djahe
- 2 cm. laos
- 5 kemirienoten
- 1 eetlepel ketumbar
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Agar Pisang ( bananengelei)
Met agar-agar, kokosmelk en banaan uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Bebek rendang (gestoofde eend in kokosmelk)
- Allergieen informatie