Allergie informatie: Bebek Betutu (gegrilde eend in bananenbladeren)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo eend
- 100 gram jonge cassavebladeren
- 10 sjalotjes
- 5 tenen knoflook
- 7 rode lomboks
- 5 rawits
- 5 kemirienoten
- 5 eetlepels olie
- 1 eetlepel laos
- 2 theelepels djahe
- 2 theelepels kunyit
- 1 eetlepel fijngehakte sereh
- 1 eetlepel ketumbar
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels versgemalen peper
- 0,5 eetlepel nootmuskaat
- 4 djeroek purut
- 1 theelepelzout
- 1 eetlepel suiker
- bananenbladeren
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Gegrilde varkensmedaillons
Met varkenshaasje, olijfolie en peper uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - louca - Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gegrilde sardientjes
Met sardientjes, laurier en zout uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Bebek betutu (gegrilde eend in bananenbladeren)
- Allergieen informatie