Allergie informatie: Basilicum-pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 15 gram basilicum of 1 doosje sereal basilicum (diepvries)
- 50 gram of 1 zakje pijnboompitjes
- wat zeezout naar smaak
- vers gemalen peper naar smaak
- 1-0,5 deciliter olijfolie
- geraspte parmezaanse kaas (of flinke schep uit strooibus) Grozette
Meer Recepten
- Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk - Citroendressing
Met citroensap, knoflook en olijfolie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Meloencocktail met basilicum en serranoham
Met meloen, basilicum en serranoham uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Voorgerechten - irispons - Koude tomatensoep met avocado
Met tomaten, bosuitjes en avocado uit Nederland
4 porties - 1 uur en 35 minuten
Soepen - lucyvader - Gevulde kip in braadzak
Met kip, knoflook en olijven uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Hoofdgerechten - jacob
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Basilicum-pesto
- Allergieen informatie