Allergie informatie: Balado Dendeng hijau (krokant gebakken rundvlees met sambal)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees
- 1,5 ltr kokoswater
- Boemboe:
- 5 teentjes knoflook
- 5 centimeter djahe
- 1 eetlepel ketumbar
- 2 theelepels zout
- Sambal Hijau:
- 300 gram groene lomboks
- 10 sjalotjes
- 5 groene tomaten
- 50 milliliter bouillon
- 1 eetlepel limoensap
- 6 eetlepels olie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Balado dendeng hijau (krokant gebakken rundvlees met sambal)
- Allergieen informatie