Allergie informatie: Baingan Bharta (aubergine curry)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote aubergine
- 2 eetlepels plantaardige olie
- 1 theelepel komijnzaad
- 1 middelgrote ui
- 3 centimeter gemberwortel
- 3 teentjes knoflook
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 2 tomaten
- 110 gram magere yoghurt
- 1 verse groene pepers
- 1 theelepel zout
- 0,5 bosje verse koriander, zeer fijngesneden
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - 1 pansgerecht met kipfilet, courgette, paprika ui en aardappel
Met kipfilet, courgette en aardappel uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - robancona
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Baingan bharta (aubergine curry)
- Allergieen informatie