Allergie informatie: Babi Tjitji
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 1 theelepel koenjit
- 2 daon djeroek poeroet
- 1 stuks fijngesneden ui
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 125 milliliter dikke santen
- 0,5 theelepel sereh
- 2 eetlepels citroensap
- 1 theelepel sambal trassi
Meer Recepten
- Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Warme Lempur
Met kleefrijst en vulling naar keuz uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Hapjes - azuro - Babi tjitji (gekookt varkensvlees)
Met varkenslappen, uien en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Babi tjitji
- Allergieen informatie