Atjar van komkommer

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. De ongeschild in de lengte halveren en die halve stukken nog eens halveren.
  2. Het zaad verwijderen.
  3. De in vingerlange stukken snijden.
  4. De komkommerstukken mengen met wat .
  5. Zo een paar uur laten staan.
  6. Bij voorkeur moet de in een vergiet met daarop een bordjes met daarop iets zwaars.
  7. Een of twee nootjes fijnhakken en een of twee teentjes fijnsnijden (niet te zuinig zijn).
  8. Een stukje kneuzen en fijnstampen.
  9. De , geconfijte en fijngehakte braden in een scheutje .
  10. De bij de gebraden kruiden gieten. (de hoeveelheid hangt af van de hoeveelheid .
  11. De moet de geheel bedekken).
  12. en kruiden aan de kook laten komen en even laten doorkoken.
  13. De pan van het vuur nemen, de stukken met de in een schone goed sluitende pot overdoen.
  14. Tussen de een of twee in stukken gesneden stoppen.
25
25
25

Variaties op Atjar van komkommer

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Atjar van komkommer
VariatieAantalGang
Atjar van komkommer1Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
4389 kcal
219%4389 kcal
Vetten
48 g.
68%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
84 g.
32%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Atjar van komkommer