Allergie informatie: Atjar Tjampoer
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kool (spitskool fijn gesneden )
- 200 gram Wortelen ( julienne gesneden )
- 100 gram taugé
- 1/3 komkommer (wassen niet schillen in de lengte doorsnijden en de zaadje eruit met een lepel dan snijden in 0,5 centimeter )
- 1 rode peper zonder zaadjes in reepjes snijden
- 2 uien in de helft dan dunne halve ringen snijden
- 1 teentje knoflook geperst
- Dressing
- 2 kopjes azijn
- 2 kopjes water
- 2 theelepel kurkuma
- naar smaak zout
- 2 eetlepel suiker naar smaak
- stukje gember geraspt
Meer Recepten
- Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Zoetzure sperziebonen
Met sperziebonen, bosui en zoete chilisaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - breemer - Vegetarische babi pangang
Met snelkookrijst, worteltjes en atjar uit China
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - robancona - Ajam smoor met tuinerwten
Met kipfilet, tuinerwten en atjar tjampoer uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Frisse salade
Met rode paprika, bleekselderij en cherry tomaatjes uit Nederland
1 portie - 1 uur en 10 minuten
Salades - harwoon
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Atjar tjampoer
- Allergieen informatie