Allergie informatie: Atjar lombok / bawang merah
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram lombok rawit
- 150 gram grof gesneden sjalotten
- 1/2 liter azijn
- 1 theelepel sereh
- 1 eetlepel suiker
- 1 theelepel laos
- 1/2 theelepel koenjit
Meer Recepten
- Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor - Cumi-Cumi Rendang (gebakken inktvis)
Met inktvis, lombok en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Atjar lombok / bawang merah
- Allergieen informatie