Allergie informatie: Atjar Djahe (gemberwortel op zuur)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels witte suiker
- 2 a 3 centimeter gemberwortel
- 2 deciliter water
- 8 eetlepels azijn
- 1 eetlepel ketjap
- 1 theelepel maïzena
- 1 eetlepel gehakte gember
Meer Recepten
- Vijf-kruidenpoeder 2
Met djahe, steranijs en kaneel uit China
10 porties - 10 minuten
Bijgerechten - 34533 - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Nasi Keboeli 2
Met rijst, kip en kruidnagel uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - 34533 - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Atjar djahe (gemberwortel op zuur)
- Allergieen informatie