Allergie informatie: Aspergetips groen/wit
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram witte aspergetips
- 200 gram groene aspergetips
- 40 gram Parmezaanse kaassnippers
- 40 gram achterham, gesnipperd
- 4 tomaten (middelgroot), gepeld en zaadjes verwijderd
- 1 ui (middelgroot)
- 2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd
- 1 eetlepel kappertjes
- 2 theelepels Italiaanse kruiden, gedroogd
- peper en zout
- 1 theelepel bouillonpoeder
- roomboter
Meer Recepten
- Dukkah
Met pistachenoten of hazelnoten, korianderzaad en komijnzaad uit Egypte
10 porties - 15 minuten
Bijgerechten - suske - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Gamba's op Griekse wijze
Met gamba, wortel, paprika uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - leslie - Pasta met paprika/tonijnsaus
Met tonijn, sperziebonen en paprika uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Pastagerechten - breemer - Kibbeling in zoetzure saus met rijst
Met kibbeling, paprikas en rijst uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - breemer
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Aspergetips groen/wit
- Allergieen informatie