Allergie informatie: Asperges, groene rijst en kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram kipfilets
- 600 gram asperges
- 300 gram rijst
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels peper
- 10,5 deciliter kippenbouillon
- 0,5 deciliter droge witte wijn
- 1 eetlepel dragon
- 1 bladje laurierblad
- 1 eetlepel boter
- 1 eetlepel bloem
- 1 citroen
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- wat wijn
- 1 eierdooier
- 1/8 liter slagroom
- 1 bosje peterselie
- 1 bosje bieslook
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Drielse rijstsalade
Met rijst, sperziebonen en citroen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsalades - sonyanijntje - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Asperges, groene rijst en kip
- Allergieen informatie