Allergie informatie: Asinan Okan ( zoetzure komkommer en pinda’s)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 komkommers
- 3 theelepels zout
- 1 rode lombok
- 4 sjalotten
- 100 gram pinda's
- 0,5 limoen (sap)
- 2 theelepels palmsuiker
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Komkommersalade
Met komkommer, rode ui en olijfolie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - bettyvandijk - Tonijn met mangosalade en citroen
Met tonijn, mango en citroen uit Nederland
6 porties - 55 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Asinan okan ( zoetzure komkommer en pinda’s)
- Allergieen informatie