Allergie informatie: Appel-rozijnensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo goudrenetten
- 500 gram uien
- 200 gram rozijnen
- 0,5 liter witte wijnazijn
- 500 gram rietsuiker
- 2 theelepels kaneelpoeder
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Fruit bakje
Met appel, banaan en kiwi uit Nederland
6 porties - 5 minuten
Kinderen - robert7300 - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Kip Madras (wereldgerecht)
Met kipfilet, kip madras en paprika uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - robertleinenga - Spies van hamlappen met stukjes appel
Met hamlappen, appel en bieslook uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Appel-rozijnensaus
- Allergieen informatie