Allergie informatie: Anak domba Taoco (lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram lamsvlees
- 150 milliliter kippenbouillon
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 3 centimeter djahe wortel (gemberwortel)
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 5 lente uitjes
- 3 eetlepels taoco
- 3 eetlepels olie
- 2 eetlepel ketjap manis
- 0. 25 theelepel kerriepoeder
- 0. 25 theelepel zout
- 0. 25 theelepel ketoembar
- 0. 25 theelepel djintan
- 1 theelepel peper
- 2 theelepels sesamolie
- 2 theelepels maïzena
Meer Recepten
- Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Vijf-kruidenpoeder 2
Met djahe, steranijs en kaneel uit China
10 porties - 10 minuten
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Anak domba taoco (lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus)
- Allergieen informatie