Allergie informatie: Ajam Botok (kruidige gestoomde kip pakketjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kip
- 6 gedroogde shiitakes
- 1 ui
- 2 lomboks
- 3 daun salam
- 2 bosuitjes
- 2 serehstengels
- 3 centimeter laos
- 1 bosje kemangi
- 1 ei
- 4 bananenbladeren
- 4 cocktailprikkers
- Boemboe:
- 4 sjalotjes
- 3 tenen knoflook
- 5 kemirienoten
- 4 centimeter djahe
- 0. 5 eetlepel sambal
- 0. 25 theelepel zout
- 2 eetlepels suiker
- 1 theelepel peper
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Ajam botok (kruidige gestoomde kip pakketjes)
- Allergieen informatie