Allergie informatie: Abon-Abon 2
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram dungesneden doorregen runderlappen
- 2 eetlepels assemwater
- 1 stuks fijngesnipperde ui
- 2 teentjes fijngesnipperde knoflook
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel sambal trassi
- zout
Meer Recepten
- Daging Abon sapi (gestoofd mild gekruid rundvlees)
Met rundvlees, knoflook en bruine rietsuiker uit Indonesie
4 porties - 4 uur
Vlees - jaccor - Abon-Abon Ajam
Met kip, knoflook en rode lombok uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Bijgerechten - 34533 - Abon Sapi (gedroogd kruidig rundvlees)
Met rundvlees, knoflook en koriander uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccor - Abon ajam suwir (drooggebakken kippenvlees)
Met kipfilet, santen en daun djerek purut uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Abon-Abon
Met mager rundvlees, rode ui, knoflook uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Abon-abon 2
- Allergieen informatie