Allergie informatie: Pauls Vinaigrette
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 deciliter olijfolie
- 2 deciliter rode wijn
- 2 deciliter arachideolie
- 1 deciliter frambozenazijn
- 1 deciliter rode port
- 4 sjalotjes
- zout en peper
Meer Recepten
- Tonijnsalade met balsamicodressing
Met tonijn, aardappels en sperziebonen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - conny15365 - Walnoot-peterselie-vinaigrette
Met walnotenolie, rode wijnazijn en ongezoet rode druivensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Andijviesalade met viooltjes
Met krulandijvie, viooltjes bloemblad en olijven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - 34533 - Slaatje met kippenlevertjes
Met komkommer, tomaat, kippenlevertjes uit Belgie
1 portie - 15 minuten
Salades - jeanpiere - Visje
Met vis, bananen en ananas uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - jantjebart
- Home
- Recept
- Azijn en olien
- Pauls vinaigrette
- Allergieen informatie