Allergie informatie: Kruiden-tomatenvinaigrette
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 milliliter groentebouillon
- 30 milliliter kruidenazijn
- 1 ui
- 2 tomaten
- 1 bosje:
- basilicum
- peterselie
- dille
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Varkensfilet met gedroogde tomatenvinaigrette
Met varkensfilet, gedroogde tomaten en kappertjes uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Lemper
Met ketan rijst, kip en indische kruiden uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Hapjes - nickey - Geconfijte zalm
Met zalm, peper en provencaalse kruiden uit Italie
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Azijn en olien
- Kruiden-tomatenvinaigrette
- Allergieen informatie