Atjar Tjampoer
- 250 gram kool (spitskool fijn gesneden )
- 200 gram Wortelen ( julienne gesneden )
- 100 gram taugé
- 1/3 komkommer (wassen niet schillen in de lengte doorsnijden en de zaadje eruit met een lepel dan snijden in 0,5 centimeter )
- 1 rode peper zonder zaadjes in reepjes snijden
- 2 uien in de helft dan dunne halve ringen snijden
- 1 teentje knoflook geperst
- Dressing
- 2 kopjes azijn
- 2 kopjes water
- 2 theelepel kurkuma
- naar smaak zout
- 2 eetlepel suiker naar smaak
- stukje gember geraspt
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Atjar tjampoer
- Melding maken