MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Italiaans voorgerecht

Italiaans voorgerecht recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Spreid een stuk kip uit tussen twee stukken plasticfolie en sla er stevig op met een deegroller.
Let op, zodat het vlees overal ongeveer even dik wordt. Herhaal dit met de rest van de kip.
Meng het knoflook en de tomatenpuree door elkaar en bestrijk de filets ermee. Leg een plakje spek op elke filet en bestrooi ze vervolgens met het basilicum, zout en peper.
Rol de stukken kip stevig op en snijd het vervolgens in dikke plakken.
Rijg de plakken op zo'n manier aan 4 vleespinnen dat ze er in een spiraalvorm aan vastzitten.
Bestrijk het product dun met olie en gril ze ongeveer 10 min. Draai ze een keer om. Dien ze heet op. Eet smakelijk.

p.s. hier past de Capri-salade heel goed bij

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit italiaans voorgerecht recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /