Italiaans voorgerecht

Italiaans voorgerecht

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Spreid een stuk kip uit tussen twee stukken plasticfolie en sla er stevig op met een deegroller.
Let op, zodat het vlees overal ongeveer even dik wordt. Herhaal dit met de rest van de kip.
Meng het knoflook en de tomatenpuree door elkaar en bestrijk de filets ermee. Leg een plakje spek op elke filet en bestrooi ze vervolgens met het basilicum, zout en peper.
Rol de stukken kip stevig op en snijd het vervolgens in dikke plakken.
Rijg de plakken op zo'n manier aan 4 vleespinnen dat ze er in een spiraalvorm aan vastzitten.
Bestrijk het product dun met olie en gril ze ongeveer 10 min. Draai ze een keer om. Dien ze heet op. Eet smakelijk.

p.s. hier past de Capri-salade heel goed bij

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit italiaans voorgerecht recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter