Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaans voorgerecht recept
Italiaans voorgerecht recept

Italiaans voorgerecht


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Spreid een stuk kip uit tussen twee stukken plasticfolie en sla er stevig op met een deegroller.
Let op, zodat het vlees overal ongeveer even dik wordt. Herhaal dit met de rest van de kip.
Meng het knoflook en de tomatenpuree door elkaar en bestrijk de filets ermee. Leg een plakje spek op elke filet en bestrooi ze vervolgens met het basilicum, zout en peper.
Rol de stukken kip stevig op en snijd het vervolgens in dikke plakken.
Rijg de plakken op zo'n manier aan 4 vleespinnen dat ze er in een spiraalvorm aan vastzitten.
Bestrijk het product dun met olie en gril ze ongeveer 10 min. Draai ze een keer om. Dien ze heet op. Eet smakelijk.

p.s. hier past de Capri-salade heel goed bij

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit italiaans voorgerecht recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven