AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Worteltjessoep

4

Ingrediënten

Bereidingswijze

Worteltjessoep recept Pel en snipper de ui. Rasp de wortels en snijd ze in plakjes. Hak de aardappel fijn. Smelt de boter in een steelpan op laag vuur. Voeg de ui, wortels en zoete aardappel toe en bak het gehaal 5 minuten. Voeg de bouillon toe en kook het geheel zachtjes 30 minuten. Laat de soep iets afkoelen en pureer hem. Doe de soep terug in de [an en voeg de zure room toe. Verwarm de soep 8 minuten tot hij warm is. Verdeel de soep over 4 diepe borden en bestrooi het gerecht met dille.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit worteltjessoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Bedankt ik verzorg de lunch in een appartement in Breda op woensdag en elke week een andere soep.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /