Worteltjessoep

Worteltjessoep

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Rasp de wortels en snijd ze in plakjes. Hak de aardappel fijn. Smelt de boter in een steelpan op laag vuur. Voeg de ui, wortels en zoete aardappel toe en bak het gehaal 5 minuten. Voeg de bouillon toe en kook het geheel zachtjes 30 minuten. Laat de soep iets afkoelen en pureer hem. Doe de soep terug in de [an en voeg de zure room toe. Verwarm de soep 8 minuten tot hij warm is. Verdeel de soep over 4 diepe borden en bestrooi het gerecht met dille.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit worteltjessoep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 10 / 10 in 1 reactie
  • Bedankt ik verzorg de lunch in een appartement in Breda op woensdag en elke week een andere soep.
    Tinny Stadhouders gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter