Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Worteltjessoep recept
Worteltjessoep recept

Worteltjessoep


Ingrediënten


printad
4

Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Rasp de wortels en snijd ze in plakjes. Hak de aardappel fijn. Smelt de boter in een steelpan op laag vuur. Voeg de ui, wortels en zoete aardappel toe en bak het gehaal 5 minuten. Voeg de bouillon toe en kook het geheel zachtjes 30 minuten. Laat de soep iets afkoelen en pureer hem. Doe de soep terug in de [an en voeg de zure room toe. Verwarm de soep 8 minuten tot hij warm is. Verdeel de soep over 4 diepe borden en bestrooi het gerecht met dille.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit worteltjessoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Bedankt ik verzorg de lunch in een appartement in Breda op woensdag en elke week een andere soep.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven