Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Worteltjessoep recept
Worteltjessoep recept

Worteltjessoep


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Rasp de wortels en snijd ze in plakjes. Hak de aardappel fijn. Smelt de boter in een steelpan op laag vuur. Voeg de ui, wortels en zoete aardappel toe en bak het gehaal 5 minuten. Voeg de bouillon toe en kook het geheel zachtjes 30 minuten. Laat de soep iets afkoelen en pureer hem. Doe de soep terug in de [an en voeg de zure room toe. Verwarm de soep 8 minuten tot hij warm is. Verdeel de soep over 4 diepe borden en bestrooi het gerecht met dille.

Allergenen Informatie

Voor dit worteltjessoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Worteltjessoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Bedankt ik verzorg de lunch in een appartement in Breda op woensdag en elke week een andere soep.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven