Vissoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snijd deze in ringen.
  2. Maak de en venkel schoon en snijd deze in reepjes.
  3. Verwarm de Becel voor Bakken en Braden Vloeibaar in een pan met een dikke bodem en fruit hierin de prei, wortel en venkel (let op:
  4. de groenten niet bruin laten worden).
  5. Pers het uit boven de groenten en voeg het , de , de , de peterselie (bewaar de fijngehakte peterselie voor later), het en de tijm toe.
  6. Breng het geheel aan de kook en laat het 5 minuten koken met het deksel op de pan.
  7. Verwijder het vel van de en snijd de vis in stukjes.
  8. Haal de peterselie en het uit de soep, voeg de stukjes toe en laat het geheel nog 3 tot 5 minuten koken.
  9. Snijd de in ringen en roer ze, met de fijngehakte peterselie en , door de soep.
25
25
25

Variaties op Vissoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Vissoep
VariatieAantalGang
Vissoep7Soepen
Provençaalse vissoep2Soepen
Pittige vissoep1Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in becel voor bakken en braden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Vissoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies
RESET

De soep gister gegeten. Lekker maar flauw. Zout toegevoegd. Dit haalde de smaak nog wat meer op.
Mirjam 13 juni 2016
Ben nu bezig de soep te maken. Het laurierblad en de kappertjes staan niet in de ingrediëntenlijst... Laurier nog in huis, maar de kappertjes niet. Misschien handig om dit nog even aan te passen op d... Lees reactie
Mirjam 11 juni 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
154 kcal
7%770 kcal
Vetten
3 g.
4%15 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%85 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vissoep