MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Tomatenroomsoep

Tomatenroomsoep recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Was en snijd de tomaten, ajuin, aardappelen en selderij in stukjes. Doe de groenten in een grote presspot. Laat 1 liter water koken en los de 4 bouillonblokjes op. Giet over de groenten. Doe het laurierblad, peper en zout bij. Sluit de pot af en laat onder stoom 20 minuten stomen. Koel de presspot onder koud water. Mix alles tot het zeer fijn is. Werk af met de versgemalen peterselie en serveer met een beetje room.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tomatenroomsoep recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /