AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Tomatenroomsoep

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tomatenroomsoep recept Was en snijd de tomaten, ajuin, aardappelen en selderij in stukjes. Doe de groenten in een grote presspot. Laat 1 liter water koken en los de 4 bouillonblokjes op. Giet over de groenten. Doe het laurierblad, peper en zout bij. Sluit de pot af en laat onder stoom 20 minuten stomen. Koel de presspot onder koud water. Mix alles tot het zeer fijn is. Werk af met de versgemalen peterselie en serveer met een beetje room.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tomatenroomsoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /