Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatencrèmesoep recept
Tomatencrèmesoep recept

Tomatencrèmesoep


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Maak de tomaten schoon en halveer ze. Breng in een soeppan de bouillon met de tomaten, ui, knoflook en tijm aan de kook en laat de tomaten in 20 minuten gaar worden. Pureer de soep in een blender of met een staafmixer en roer de crème fraiche erdoor. Breng de soep op smaak met zout, peper en tuinkruiden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatencrèmesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tomatencrèmesoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Een overheerlijk soepje! Wel runderbouillon gebruikt i.p.v. kalfsbouillon.
    Lara gaf dit recept op 20 maart 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven