Tomatencrèmesoep

Tomatencrèmesoep

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Maak de tomaten schoon en halveer ze. Breng in een soeppan de bouillon met de tomaten, ui, knoflook en tijm aan de kook en laat de tomaten in 20 minuten gaar worden. Pureer de soep in een blender of met een staafmixer en roer de crème fraiche erdoor. Breng de soep op smaak met zout, peper en tuinkruiden.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tomatencrèmesoep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Een overheerlijk soepje! Wel runderbouillon gebruikt i.p.v. kalfsbouillon.
    Lara gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter