AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Tomatencrèmesoep

7

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tomatencrèmesoep recept Maak de tomaten schoon en halveer ze. Breng in een soeppan de bouillon met de tomaten, ui, knoflook en tijm aan de kook en laat de tomaten in 20 minuten gaar worden. Pureer de soep in een blender of met een staafmixer en roer de crème fraiche erdoor. Breng de soep op smaak met zout, peper en tuinkruiden.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tomatencrèmesoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Een overheerlijk soepje! Wel runderbouillon gebruikt i.p.v. kalfsbouillon.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /