Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatencrèmesoep recept
Tomatencrèmesoep recept

Tomatencrèmesoep


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Maak de tomaten schoon en halveer ze. Breng in een soeppan de bouillon met de tomaten, ui, knoflook en tijm aan de kook en laat de tomaten in 20 minuten gaar worden. Pureer de soep in een blender of met een staafmixer en roer de crème fraiche erdoor. Breng de soep op smaak met zout, peper en tuinkruiden.

Allergenen Informatie

Voor dit tomatencrèmesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Tomatencrèmesoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Een overheerlijk soepje! Wel runderbouillon gebruikt i.p.v. kalfsbouillon.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geëxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven