MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Selderijsoep

Selderijsoep recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pel en snipper de uien. Pel de knoflook en snijd hem fijn. Snijd de bleekselderij in plakjes. Snijd de knolselderij in plakken, schil ze en snijd ze in blokjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een soeppan en fruit de uien met knoflook glazig. Voeg de knolselderijblokjes toe en bak het 10 minuten mee. Schenk de bouillon erbij en breng het al roerend aan de kook. Kook de knolselderij in 20 minuten al roerend gaar. Pureer met de staafmixer de knolselderij in de bouillon tot een gladde soep. Voeg de bleekselderij en tijm toe en laat de soep nog 5 minuten zachtjes koken. Breng het op smaak met zout.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit selderijsoep recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /