Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Selderijsoep recept
Selderijsoep recept

Selderijsoep


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Pel en snipper de uien. Pel de knoflook en snijd hem fijn. Snijd de bleekselderij in plakjes. Snijd de knolselderij in plakken, schil ze en snijd ze in blokjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een soeppan en fruit de uien met knoflook glazig. Voeg de knolselderijblokjes toe en bak het 10 minuten mee. Schenk de bouillon erbij en breng het al roerend aan de kook. Kook de knolselderij in 20 minuten al roerend gaar. Pureer met de staafmixer de knolselderij in de bouillon tot een gladde soep. Voeg de bleekselderij en tijm toe en laat de soep nog 5 minuten zachtjes koken. Breng het op smaak met zout.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit selderijsoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven