AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Rode Linzensoep

24

Ingrediënten

Bereidingswijze

Rode Linzensoep recept Pel en snipper de ui. Schil het stukje gemberwortel en hak het fijn. Pel de tenen knoflook en snijd ze in zo dun mogelijke plakjes. Verhit de olie in een ruime pan en fruit hierin de uisnippers en gember ca. 2 minuten. Voeg de plakjes knoflook toe en roerbak 30 seconden. Roer de curry hierdoor en laat ongeveer 1 minuut 'zweten'. Strooi komijn en koriander in de pan en voeg de linzen met de bouillon toe. Breng aan de kook. Kook de linzen in ca. 30 minuten gaar. Hak de blaadjes koriander of peterselie fijn. Meng de blaadjes met het citroensap vlak voor het serveren door de soep. Ook lekker met een lepeltje yoghurt.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rode linzensoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Heerlijk soepie en makkelijk te maken!
  • De soep is heerlijk. Misschien nog een kleine tip. Sesamzaadjes erin strooien voor het opdienen. Lekker hoor.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /