Pittige tomatensoep

Pittige tomatensoep

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Schil en hak de ui en de wortel. Verhit de olijfolie in een pan boven een matig vuur. Voeg de ui en de wortel toe en bak 5 minuten tot dat het zacht is. Roer af en toe. Roer de knoflook en de bloem erdoor en laat het nog ongeveer 1 minuutje zachtjes bakken. Voeg de rest van de ingredienten toe en breng het aan de kook. Als het aan de kook is, zet het vuur dan wat lager en laat de soep 20 tot 25 minuten sudderen. Als de soep klaar is, haal de soep dan door de blender tot je een mooie romige soep hebt. Schep de soep op en decoreer met wat tijm. Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Ook lekker met creme fraiche.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pittige tomatensoep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter