Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige tomatensoep recept
Pittige tomatensoep recept

Pittige tomatensoep


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Schil en hak de ui en de wortel. Verhit de olijfolie in een pan boven een matig vuur. Voeg de ui en de wortel toe en bak 5 minuten tot dat het zacht is. Roer af en toe. Roer de knoflook en de bloem erdoor en laat het nog ongeveer 1 minuutje zachtjes bakken. Voeg de rest van de ingredienten toe en breng het aan de kook. Als het aan de kook is, zet het vuur dan wat lager en laat de soep 20 tot 2 5 minuten sudderen. Als de soep klaar is, haal de soep dan door de blender tot je een mooie romige soep hebt. Schep de soep op en decoreer met wat tijm. Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Ook lekker met creme fraiche.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pittige tomatensoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven