Paprikasoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. De boter smelten en daarin de gesnipperde met een glazig fruiten.
  2. De gesnipperde ’s toevoegen en even meebakken en de ontvelde en in stukjes gesneden erbij doen.
  3. De bouillon toevoegen met de kruiden en alles aan de kook brengen.
  4. Zachtjes een kwartiertje laten koken en de inhoud van de pan door een zeef roeren.
  5. De smelten, de toevoegen en geleidelijk en onder roeren de “”-bouillon.
  6. De soep al roerende aan de kook brengen en circa 8 minuten zachtjes laten koken.
25
25
25

Variaties op Paprikasoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Paprikasoep
VariatieAantalGang
Paprikasoep10Soepen
Geroosterde paprikasoep2Soepen
Rode paprikasoep1Warm

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine, runderbouillon, boter of margarine
  • runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
  • boter of margarine, runderbouillon, boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine, boter of margarine, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • boter of margarine en boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine, boter of margarine, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine, runderbouillon, boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
117 kcal
5%468 kcal
Vetten
7 g.
11%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
6%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Paprikasoep