Oosterse kippensoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Doe de , het , de bouillonblokjes, de in stukjes gesneden gember, de en de sambal in een pan.
  2. Breng aan de kook en laat 15 min.
  3. sudderen; deksel op de pan.
  4. Leg de in de bouillon en laat 15 min.
  5. pocheren.
  6. Neem het vlees uit de bouillon en snijd het in stukjes.
  7. Zeef de bouillon en doe hem terug in de pan.
  8. Voeg de noedels toe en laat 2 min.
  9. garen.
  10. Snijd de in ringen, was de taugé en snijd de in reepjes.
  11. Voeg de groenten en de vleesblokjes bij de bouillon, breng opnieuw aan de kook en laat nog 2 min.
  12. zachtjes doorkoken.
  13. Voeg tot slot de toe en breng eventueel op smaak met of nog een klein stukje kippenbouillonblokje.
25
25
25

Variaties op Oosterse kippensoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Oosterse kippensoep
VariatieAantalGang
Oosterse kippensoep met noedels1Warm
Oosterse kippensoep a la Annette1Warm

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes en sambal oelek
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes en sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
173 kcal
8%692 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
2%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
3%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Oosterse kippensoep