Licht gebonden vissoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Haal de van het vel en snijd de in stukken.
  2. Snijd de wortel en de in stukken.
  3. Smelt 25 gram in een pan en voeg de , het vel, wortel en ui toe en zet dit 4 minuten aan.
  4. Afblussen met de witte wijn en nog 1/2 minuutje laten pruttelen.
  5. Fond, en 2 bouillonblokjes toevoegen en dit 15 minuutjes zacht laten koken.
  6. Bouillon door een zeef schudden en uiteraard het vocht opvangen in een kom.
  7. De zalmstukjes eruit halen en fijn hakken.
  8. In een andere pan 75 gram smelten en laten uitbruisen.
  9. toevoegen en even gaar laten worden.
  10. Voorzichtig de bouillon toevoegen en roeren tot een gladde gebonden soep.
  11. Op smaak maken met - en eventueel het derde bouillonblokje.
  12. Voeg nu ook de fijn gehakte , en gehakte toe.
  13. Snijdt de 150 gram en rode in kleine blokjes en bestrooien met en .
  14. Braadpan verwarmen met de olie en hierin de en aanzeten tot de vis net gaar is.
  15. Neem 4 soepborden en verdeel hierover de vis.
  16. Het mooiste is om in het midden van het bord een hoog hoopje te maken.
  17. Schep nu ook de soep, langs de vis, op het bord en afgarneren met een takje .
  18. Smakelijk eten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
  • boter en visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • zalm, zalm, visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Licht gebonden vissoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hoi, Wel, de licht gebonden vissoep bereid volgens recept, en heb daar naast de fond een half wijnglas Nolly Prat aan toegevoegd. In eerste instantie smaakte de soep al goed, maar met het hal... Lees reactie
Gerlig 29 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
290 kcal
14%1160 kcal
Vetten
24 g.
35%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%64 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Licht gebonden vissoep