Koude avocadosoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Maak een krachtige klaar (2 blokjes), voeg de geperste knoflook en een snuifje toe en warm het geheel op.
  2. Schil de en mix het vruchtvlees fijn.
  3. Voeg de toe en mix opnieuw.
  4. Meng deze mengeling al roerend door de hete bouillon.
  5. Meng goed en laat nog een tiental minuten doorkoken.
  6. Breng op smaak.
  7. Laat de soep afkoelen en bewaar ze nog een paar uur in de koelkast.
  8. Snijd de paprika in blokjes en garneer er de borden mee.
  9. Tip :
  10. Voeg enkele kort gebakken grote garnalen toe voor een verrassende warm-koudcombinatie.
  11. Zo kan u de soep bovendien makkelijk omtoveren tot een voorgerecht.
  12. Franse wijn :
  13. Witte wijn, Pays Nantais, Cave de la Fremonterie, Muscadet sèvre en Maisne sur Lie Wereldwijn :
  14. Witte wijn, Zuid-Afrika, Die Kroon, Sauvignon wit Wijntips :
  15. Een droge witte wijn biedt voldoende weerwerk aan de ietwat vette .
25
25
25

Variaties op Koude avocadosoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Koude avocadosoep
VariatieAantalGang
Koude avocadosoep1Voorgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
  • gevogeltebouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
  • room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
269 kcal
13%1076 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Koude avocadosoep