AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Kippensoep

1 2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kippensoep recept Zet de gewassen kippenbouten met koud water en het kruidenbuiltje op. Als dit kookt ongeveer 2 uur zachtjes laten koken. Haal de kippenbouten eruit en laat ze afkoelen. Voeg de bouillonblokjes en de soepgroenten toe en laat dit 10 minuten koken. Vermicelli erbij en nog 10 minuten koken. Het kippenvlees van het bot afhalen en kleinsnijden en terug in de soep doen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kippensoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /