MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Kippensoep

Kippensoep recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Zet de gewassen kippenbouten met koud water en het kruidenbuiltje op. Als dit kookt ongeveer 2 uur zachtjes laten koken. Haal de kippenbouten eruit en laat ze afkoelen. Voeg de bouillonblokjes en de soepgroenten toe en laat dit 10 minuten koken. Vermicelli erbij en nog 10 minuten koken. Het kippenvlees van het bot afhalen en kleinsnijden en terug in de soep doen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kippensoep recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /