Goulashsoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in kleine blokjes.
  2. Snijd de klein.
  3. Verhit de boter in een grote soepketel en fruit de uitjes glazig.
  4. Snijd de knoflook heel klein en laat kort mee bakken.
  5. Voeg het vlees toe en bak het rondom bruin.
  6. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 x 1 cm.
  7. Voeg het toe, de bouillonblokjes, de kruiden en de aardappelblokjes.
  8. Breng het geheel aan de kook.
  9. Roer regelmatig door.
  10. Zet het vuur laag en laat de soep pruttelen totdat het vlees halfgaar is.
    Maak ondertussen de ’s schoon, verwijder de zaadjes en zaadlijsten.
  11. Snijd ze in kleine blokjes.
  12. Snijd de klein.
  13. Voeg de en toe en laat de soep verder koken totdat en vlees geheel gaar is.
  14. Neem ze van het vuur en laat ze afkoelen.
  15. Plaats de afgekoelde soep in de koelkast en eet ze pas de dag erna.
  16. De smaak is dan intenser.
  17. Breng de soep op smaak met eventueel wat zout en/of cayennepeper.
    De soep hoort voldoende gebonden te zijn door o.a.
  18. de aardappelen.
  19. Laat je niet verleiden om deze soep verder te binden met aardappelmeel, maïzena, bloem of whatever:
  20. dat zwakt de mooie volle smaak iets af!
25
25
25

Variaties op Goulashsoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Goulashsoep
VariatieAantalGang
Goulashsoep7Soepen
Oostenrijkse Goulashsoep2Maaltijdsoepen
Echte Hongaarse/Roemeense goulashsoep1Maaltijdsoepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Goulashsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heb dit uitgeprint en wil dit deze week eens gaan maken. Alleen staat er bij de benodigheden niet het aantal aardappelen bij. Neem aan dat het gemiddeld 1 aardappel per persoon is dus komt het op 6 ... Lees reactie
mteam 19 september 2010

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
294 kcal
14%1764 kcal
Vetten
7 g.
10%42 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Goulashsoep