Bieslooksoep

Bieslooksoep

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Alles in grove stukken snijden en met een beetje boter stoven. Giet dan 1 liter warm water erop, voeg 2 bouillonblokjes toe en laat het 10 minuten koken. Dan alles goed fijn pureren. Voeg als laatste de boursin erbij. Voeg eventueel nog peper en zout toe naar smaak. Schenk de soep in een kom en versier met fijngesneden bieslook.

Serveersuggesties

lekker met geroosterde kaasstokbrood.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bieslooksoep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (2)

  • Prima receptje. Boursin kan wel weggelaten worden als je een iets minder calorie-rijke soep wilt.
    Erik gaf dit recept 5 sterren
  • Het ruikt heel erg lekker. Mijn kinderen hebben er ook van gesmuld!
    Bezoeker gaf dit recept 4 sterren

Laat uw reactie achter