Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bieslooksoep recept
Bieslooksoep recept

Bieslooksoep


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Alles in grove stukken snijden en met een beetje boter stoven. Giet dan 1 liter warm water erop, voeg 2 bouillonblokjes toe en laat het 10 minuten koken. Dan alles goed fijn pureren. Voeg als laatste de boursin erbij. Voeg eventueel nog peper en zout toe naar smaak. Schenk de soep in een kom en versier met fijngesneden bieslook.

Serveersuggesties

lekker met geroosterde kaasstokbrood.

Allergenen Informatie

Voor dit bieslooksoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bieslooksoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies

  • Je kunt ipv boursin, smeerkaas gebruiken; Prima recept
  • Prima receptje. Boursin kan wel weggelaten worden als je een iets minder calorie-rijke soep wilt.
  • Het ruikt heel erg lekker. Mijn kinderen hebben er ook van gesmuld!
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geŽxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven