AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Bieslooksoep

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bieslooksoep recept Alles in grove stukken snijden en met een beetje boter stoven. Giet dan 1 liter warm water erop, voeg 2 bouillonblokjes toe en laat het 10 minuten koken. Dan alles goed fijn pureren. Voeg als laatste de boursin erbij. Voeg eventueel nog peper en zout toe naar smaak. Schenk de soep in een kom en versier met fijngesneden bieslook.

Serveersuggesties

lekker met geroosterde kaasstokbrood.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bieslooksoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies

  • Je kunt ipv boursin, smeerkaas gebruiken; Prima recept
  • Prima receptje. Boursin kan wel weggelaten worden als je een iets minder calorie-rijke soep wilt.
  • Het ruikt heel erg lekker. Mijn kinderen hebben er ook van gesmuld!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /