Scampi's in roomsaus

Scampi's in roomsaus

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Bak de scampi's bruin en flambeer ze met cognac. Haal ze uit de pan en houd ze warm in de oven. Giet de ketchup en kerrie in de pan waar de scampi's in gebakken zijn. Giet de room erbij en laat inkoken. Voeg als laatst nog eens de scampi's toe. Serveer met stokbrood.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit scampi's in roomsaus recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (1)

  • Ziet er lekker uit ga het zeker uit proberen. Bedankt en smakkelijk.
    Sylvain gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter