Salade nicoise met bleekselderij en radijs

Salade nicoise met bleekselderij en radijs

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kook de eieren hard, spoel ze af onder koud stromend water en pel ze. Snijd de ui in ringen en de radijsjes, de bleekselderij en de paprika in kleine stukjes. Snijd de tomaten in 12 parten en bewaar apart. Meng de sla met de basilicum en verdeel het slamengsel over een schaal of 4 borden. Meng de ui, radijsjes, bleekselderij en de paprika en leg dit op de sla. Maak de tonijn los met een vork en verdeel die (met wat olie uit het blik) over de groenten. Snijd de hardgekookte eieren in vieren, leg de eieren en de tomaat langs de rand van het bord of schaal. Als laatste besprenkel de salade met wat olijfolie en de wijnazijn. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Bron: © Allerhande

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit salade nicoise met bleekselderij en radijs recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter