Salade met warme brie, kersen en kaneeldressing

Salade met warme brie, kersen en kaneeldressing

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180įC. Snijd de brie in puntjes en zet ze 3-4 minuten in de oven tot ze zacht zijn. Rooster intussen de geschaafde amandelen in een droge hete koekenpan lichtbruin. Verdeel de sla over de borden. Meng de ingrediŽnten voor de dressing. Verdeel de brie en kersen over de sla. Giet de dressing erover en strooi de amandelen erop.
Bron: © PLUS

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit salade met warme brie, kersen en kaneeldressing recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter