AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Rode bietensalade

6 1 3

Ingrediënten

Bereidingswijze

Rode bietensalade recept De gare bietjes in blokjes snijden, mengen met 2 in ringen gesneden rode uien. De feta in blokjes er doorheen en de grofgehakte (even in de blender) pistachenootjes.

Dressing: frambozenazijn met de fijne mosterd, de honing en de olijfolie mengen.

Het geheel opdienen op een bedje van rucolasla

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rode bietensalade recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.2 / 10 in 5 recensies

  • Echt lekkere salade. Bij gebrek aan pistache gebruik ik vaak stukjes walnoot. Ook dat smaakt goed.
  • Erg lekker, zolust ik wel bieten.
  • Wat een heerlijke combinatie van smaken! We hebben er van genoten.
  • Mmmm heerlijk, wat anders dan anders. Ik heb de salade nu in de koelkast staan. De feta doe ik er pas bij als ik de salade serveer. Zo veranderd de feta niet van kleur.
  • Smaakt heel goed!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /