Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode bietensalade recept
Rode bietensalade recept
Laatste update: 11 januari 2016 om 21:01

Rode bietensalade


Ingrediënten


8 1

Bereidingswijze


De gare bietjes in blokjes snijden, mengen met 2 in ringen gesneden rode uien. De feta in blokjes er doorheen en de grofgehakte (even in de blender) pistachenootjes.

Dressing: frambozenazijn met de fijne mosterd, de honing en de olijfolie mengen.

Het geheel opdienen op een bedje van rucolasla

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode bietensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rode bietensalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 6 recensies

  • Dit zijn pas echt lekkere bietjes! Deze staat vanaf nu in mijn favorieten!
    Nol Geurts gaf dit recept op 11 januari 2016 5 uit 5 sterren
  • Echt lekkere salade. Bij gebrek aan pistache gebruik ik vaak stukjes walnoot. Ook dat smaakt goed.
    Colinda gaf dit recept op 3 februari 2013 4 uit 5 sterren
  • Erg lekker, zolust ik wel bieten.
    Johanna gaf dit recept op 17 juli 2012 5 uit 5 sterren
  • Wat een heerlijke combinatie van smaken! We hebben er van genoten.
    Marjolein gaf dit recept op 28 juni 2012 5 uit 5 sterren
  • Mmmm heerlijk, wat anders dan anders. Ik heb de salade nu in de koelkast staan. De feta doe ik er pas bij als ik de salade serveer. Zo veranderd de feta niet van kleur.
    Joy gaf dit recept op 22 mei 2012 5 uit 5 sterren
  • Smaakt heel goed!
    Az09 gaf dit recept op 23 december 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven