MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Rode bietensalade

Rode bietensalade recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

De gare bietjes in blokjes snijden, mengen met 2 in ringen gesneden rode uien. De feta in blokjes er doorheen en de grofgehakte (even in de blender) pistachenootjes.

Dressing: frambozenazijn met de fijne mosterd, de honing en de olijfolie mengen.

Het geheel opdienen op een bedje van rucolasla

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rode bietensalade recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Echt lekkere salade. Bij gebrek aan pistache gebruik ik vaak stukjes walnoot. Ook dat smaakt goed.
  • Erg lekker, zolust ik wel bieten.
  • Wat een heerlijke combinatie van smaken! We hebben er van genoten.
  • Mmmm heerlijk, wat anders dan anders. Ik heb de salade nu in de koelkast staan. De feta doe ik er pas bij als ik de salade serveer. Zo veranderd de feta niet van kleur.
  • Smaakt heel goed!

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /