Rode bietensalade

Rode bietensalade

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

De gare bietjes in blokjes snijden, mengen met 2 in ringen gesneden rode uien. De feta in blokjes er doorheen en de grofgehakte (even in de blender) pistachenootjes.

Dressing: frambozenazijn met de fijne mosterd, de honing en de olijfolie mengen.

Het geheel opdienen op een bedje van rucolasla
Bron: © Jopie

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rode bietensalade recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (5)

Gemiddelde score 9.2 / 10 in 5 reacties
  • Echt lekkere salade. Bij gebrek aan pistache gebruik ik vaak stukjes walnoot. Ook dat smaakt goed.
    Colinda gaf dit recept 4/5 sterren
  • Erg lekker, zolust ik wel bieten.
    Johanna gaf dit recept 5/5 sterren
  • Wat een heerlijke combinatie van smaken! We hebben er van genoten.
    Marjolein gaf dit recept 5/5 sterren
  • Mmmm heerlijk, wat anders dan anders. Ik heb de salade nu in de koelkast staan. De feta doe ik er pas bij als ik de salade serveer. Zo veranderd de feta niet van kleur.
    Joy gaf dit recept 5/5 sterren
  • Smaakt heel goed!
    Az09 gaf dit recept 4/5 sterren

Laat uw reactie achter