Provencaalse mosselen

Provencaalse mosselen

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 eetlepel olie
  • 200 gram gekookte mosselen
  • 75 gram kruidenboter


Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Verhit de olie en fruit de ui 3 minuten op hoog vuur. Voeg de mosselen en de boter toe en laat de boter smelten. Verdeel de mosselen over vier bakjes.

Serveersuggesties

Serveer met stokbrood.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit provencaalse mosselen recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter