Pate maison (thuis gemaakte pate)

Pate maison (thuis gemaakte pate)

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 graden C. Bekleed een cakevorm met plakjes spek. Het vlees en de lever grof malen. Vermeng het met de kruiden en de drank. Doe het mengsel in de vorm. Stevig aan drukken en beleggen met laurier, jeneverbes, reepjes spek en champignons. Druk het deksel stevig in de vorm en zet deze in een pan met heet water. Zet het geheel in de oven en laat het in 2 uur gaar worden. Langzaam laten afkoelen zodat het vocht geleert. Twee dagen in de koelkast bewaren alvorens aan te snijden.
Bron: © marie-france

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pate maison (thuis gemaakte pate) recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter