MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Pate maison (thuis gemaakte pate)

Pate maison (thuis gemaakte pate) recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 graden C. Bekleed een cakevorm met plakjes spek. Het vlees en de lever grof malen. Vermeng het met de kruiden en de drank. Doe het mengsel in de vorm. Stevig aan drukken en beleggen met laurier, jeneverbes, reepjes spek en champignons. Druk het deksel stevig in de vorm en zet deze in een pan met heet water. Zet het geheel in de oven en laat het in 2 uur gaar worden. Langzaam laten afkoelen zodat het vocht geleert. Twee dagen in de koelkast bewaren alvorens aan te snijden.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pate maison (thuis gemaakte pate) recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /