AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Sinaasappel-venkelsalade

Ingrediënten

Bereidingswijze

Sinaasappel-venkelsalade recept Pers 1 sinaasappel. Schil de andere sinaasappels dik tot op het vruchtvlees en snijd ze in plakken. Meng sinaasappelsap met de olijfolie en peper en zout. Snijd de venkel in zo'n dun mogelijke plakken. Leg de venkel 10 minuten in de sinaasappeldressing. Verdeel de sinaasappelplakken over 4 borden en schep daarop de uiringen en de venkel. Leg de gerookte zalm erbij, sprenkel de sinaasappeldressing erover en garneer met olijven en bieslook.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit sinaasappel-venkelsalade recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /