Sinaasappel-venkelsalade

Sinaasappel-venkelsalade

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Pers 1 sinaasappel. Schil de andere sinaasappels dik tot op het vruchtvlees en snijd ze in plakken. Meng sinaasappelsap met de olijfolie en peper en zout. Snijd de venkel in zo'n dun mogelijke plakken. Leg de venkel 10 minuten in de sinaasappeldressing. Verdeel de sinaasappelplakken over 4 borden en schep daarop de uiringen en de venkel. Leg de gerookte zalm erbij, sprenkel de sinaasappeldressing erover en garneer met olijven en bieslook.
Bron: © boodschappen

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit sinaasappel-venkelsalade recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter